Bed & Breakfast

Accommodatie

Eigen ingang met in de hal koffie en thee-zet faciliteiten. Apart toilet en toegang tot de zeer ruime (ca. 40 m²) zit/slaapkamer. In het zitgedeelte staan een comfortabele bank en fauteuil met TV/DVD en geluidsinstallatie. Er zijn CD’s, DVD’s en een goedgevulde boekenkast. Aan de andere kant staat het voortreffelijke, 2.10m lange boxspring bed. Een zekerheid voor een goede nachtrust!

De ‘natte’ ruimte bestaat uit een douche en een wastafel. Uiteraard is er voldoende kastruimte voor de bagage. En de laptop kan mee want er is draadloos internet.

wifi

Wifi

pets

Huisdieren in overleg

bathroom

Privé
badruimte

bed

Luxe
groot bed

tv

Radio/dvd/tv

bikes

Fietsen
te huur

Stookhuis

Het stookhuis staat los van het huis en is een heerlijke lichte ruimte vol met planten – een soort serre. Hierin wordt het ontbijt geserveerd met zoveel mogelijk streekproducten en eitjes van eigen kippen. Er kan gezorgd worden voor extra broodjes, beleg en fruit, zodat zelf een lunchpakket samengesteld kan worden. Er staat een koelkast met diverse dranken en een kast boordevol informatie over de omgeving en wandel- en fietsroutes (eventueel te starten vanaf het huis).

Bij boeking van een 3-daags verwenarrangement verzorgen wij een 3-gangen verrassingsmenu met een flesje wijn naar keuze.

Om het huis

Rondom het huis ligt een tuin van ca. 3.500m², die voor het grootste deel vrij toegankelijk is. De openslaande deuren leiden naar het eigen zonnige terras waar het genieten is van weidse uitzichten met mooie zonsondergangen. Op het beschutte grasveld staan ligbedden waarop het goed toeven is! Mooie bloemborders, oude fruitbomen, bostuin, moestuin, kweekkas en een kippenhok completeren het geheel. Bovendien staan er in het aangrenzende weiland van 5.000m² regelmatig schapen te grazen.

Er zijn fietsen te huur of de mogelijkheid eigen meegenomen fietsen te stallen. Ook honden zijn welkom (in overleg).