Wandelen rondom Sleen!

Wandelen rondom Sleen!

Sleen is het perfecte middelpunt voor Lange-Afstands-Wandelingen. Het bekende Pieterpad (Pieterburen-Maastricht) komt er door heen en is een begin-/eindetappe. Schoonloo-Sleen / Sleen-Coevorden. Twee pittige en mooie etappes door Midden en Zuid Drenthe. Maar ook het Drenthepad (een rondje Drenthe van 324 km!) doet Sleen aan. Het Pieterpad loopt noord/zuid en het Drenthepad bij Sleen oost/west. Noem daarnaast het natuurgebied De Klencke, het Sleenerbos, Mantingerzand, boswachterij Gees, allen op een steenworp afstand en het is niet meer dan logisch om B&B Sleense Joffers als uitvalsbasis voor wandelen door Drenthe te gebruiken.

Ook voor kortere wandelingen is Sleen een mooi startpunt. Klaverblad Sleen bestaan uit een viertal routes die als een klaverblad om Sleen lopen. Routes zijn genoemd: Oosterveld, Westerveld, Onderweg en De Zwollings en worden met bordjes aangegeven. Onderweg zijn op meterkasten e.d. qr-codes aangebracht. Deze kunt u scannen en dan wordt een afbeelding van vroeger met informatie weergegeven. Leuk en informatief!

Met haal- of brengservice naar begin of eindpunt van een etappe, lunchpakket mee en eventueel een dinertje na thuiskomst (alleen bij boeken van een verwenarrangement).

Reserveren?

Minimaal 2 overnachtingen

Bel voor beschikbaarheid: 06 – 41 83 35 01 of mail naar: bb@sleensejoffers.nl